هزینه احتمالی تعرفه ها برای پورشه و بنز
به گزارش آچار، پورشه و مرسدس بنز، بیشترین ضربه را از جدید ترین تعرفه های دونالد ترامپ، متحمل خواهند شد و با صدمه احتمالی ۳.۴ میلیارد یورو (۳.۷ میلیارد دلار) مواجه خواهند شد.
به گزارش آچار به نقل از ایسنا، تعرفه ۲۵ درصدی اضافی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که مقرر است از سوم آوریل اعمال شود، می تواند در سال ۲۰۲۶ تقریبا یک چهارم سود عملیاتی پیشبینی شده شرکتهای خودروسازی پورشه و مرسدس بنز را از بین ببرد. تولیدکنندگان امکان دارد برای جبران این تأثیر، مجبور شوند قیمتها را بالا برند یا تولید بیشتری را به آمریکا منتقل کنند.
این تعرفه ها، وابستگی صنعت خودروی اروپا به صادرات بازار پُرسود آمریکا را تهدید می کند. خودروسازان آلمانی بیشتر در معرض خطر هستند، چونکه خودرو های بیشتری را در مقایسه با کشورهای دیگر به آمریکا صادر می کنند. این عوارض فراتر از بزرگ ترین خودروسازان آلمان، همینطور به قطعه سازان همچون بوش و کانتیننتال هم صدمه خواهد رساند.
اغلب خودروسازان آلمانی کارخانه هایی را در آمریکا دارند که در آن خودرو ها را هم برای خریداران بومی و هم برای صادرات تولید می کنند. با عنایت به واکنش اتحادیه اروپا، هر گونه تشدید جنگ تجاری می تواند به صنعتی که هم اکنون با افزایش هزینه ها و کاهش تقاضا دست و پنجه نرم می کند، صدمه بیشتری وارد کند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، این اقدام نتایج منفی برای مصرف کنندگان، بخصوص در آمریکای شمالی خواهد داشت.
منبع: آچار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب