قرعه کشی ایران خودرو انجام شد ۹۱۱ هزار نفر ثبت نام کردند!

قرعه کشی ایران خودرو انجام شد ۹۱۱ هزار نفر ثبت نام کردند! آچار: تعداد کل متقاضیانی که در این دور جدید فروش خودرو مبادرت به ثبت نام کرده اند، 911 هزار و 246 نفر بوده است.



به گزارش آچار به نقل از مهر، در طرح اخیر ثبت درخواست خرید محصولات ایران خودرو، دو محصول سورن پلاس XU۷P و ۲۰۷ با موتور TU۳ بصورت فروش فوق العاده با موعد تحویل ۹۰ روزه و خودرو های دناپلاس دستی با موتور EF7P، دناپلاس اتوماتیک، راناپلاس، سورن پلاس XU۷P و ۲۰۷ دستی سقف شیشه ای بصورت پیش فروش با موعد تحویل چهار تا هشت ماهه عرضه شده است.
ایران خودرو مراسم قرعه کشی فروش محصولات خودرا امروز یک شنبه هفتم بهمن ماه با حضور نمایندگان نهادهای نظارتی انجام داد.
پس از اتمام قرعه کشی، کار استعلام های مورد نیاز و دسته بندی منتخبان این طرح برای اطلاع رسانی به مشتریان شروع خواهد شد و طی روزهای آینده این نتایج علاوه بر این که بر روی سایت گروه صنعتی ایران خودرو بارگذاری خواهد شد، بصورت پیامک نیز به اطلاع مشتریان منتخب خواهد رسید تا مشتریان از زمان اولویت خود باخبر شوند.
موعد تحویل محصولات عرضه شده در طرح پیش فروش متناسب با نوع محصول انتخابی و اولویت کسب شده متقاضی در اولویت بندی چهار تا هشت ماه بعد از عقد قرارداد با شرکت و در روش فروش فوق العاده، ۹۰ روز بعد از واریز وجه و انعقاد قرارداد با شرکت ایران خودرو خواهد بود.
براساس آمار گرفتن شده، تعداد کل متقاضیانی که در این دور از فروش مبادرت به ثبت درخواست خودرویی کرده اند، ۹۱۱ هزار و ۲۴۶ نفر بوده است که از این تعداد ۱۶۶ هزار و ۸۰۴ نفر متقاضی عادی، ۶۰۶ هزار و ۹۶۰ نفر متقاضی طرح جوانی جمعیت (مادران) و ۱۳۷ هزار و ۴۸۲ نفر متقاضی طرح جایگزینی خودرو های فرسوده بوده اند.
اسامی برندگان طرح عادی تا عصر امروز اطلاع رسانی خواهند شد.


منبع:

1403/11/08
10:13:37
0.0 از 5
339
تگهای خبر: خرید , خودرو , سایت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار

با سایت آچار، ابزار مورد نیاز خود را به راحتی پیدا کنید و از آخرین اخبار صنعت مطلع شوید. آچار، مرجع جامع ابزارآلات و اخبار صنعت