چند باور غلط در مورد عسل
به گزارش آچار، اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که فکر می کنید شکرک زدن عسل(رس بستن)، رنگ، طعم و غلظت عسل کیفیت آنرا مشخص می کند احیانا درگیر باورهای اشتباه در مورد عسل هستید.
به گزارش آچار به نقل از ایسنا، عسل طبیعی به عسلی گفته می شود که زنبور از شهد گل های مختلف تغذیه کرده و بعد از فرآوری آنرا در کندو ذخیره می کند. تغذیه زنبور از مواد دیگر یا ساخت عسل بدون دخالت زنبور آنرا از حالت طبیعی خارج می کند.
در مورد عسل باورهای وجود دارد که بنابر گفته کارشناسان این باورها درست نیست. مثلاً خیلی از مردم تصور می کنند عسل طبیعی عسلی است که شکرک نزند و سفت باشد اما این تفکر اشتباه است. شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن نیست بلکه اتفاقا برعکس است، یعنی عسل طبیعی و خالص است.
قابل ذکر است هرچه رطوبت عسل بیشتر باشد زودتر شکرک می زند و اگر رطوبت آن هم کمتر شود این پدیده دیرتر اتفاق می افتد.
همچنین بیشتر مردم فکر می کنند عسلی که سفت باشد و غلیظ از کیفیت بالایی برخوردار می باشد و عسلی که شل و روان باشد عسلی بی کیفیت است بنابراین در مغازه ها به دنبال این گونه از عسل ها هستند در حالیکه این تفکر اشتباه است و شلی یا سفت بودن عسل دلیل بر مرغوب یا نامرغوب بودن آن نیست.
تیره یا روشن بودن رنگ عسل ارتباطی به کیفیت عسل ندارد و در ارتباط با شهد گلها است.
عسل ها بسته به شهد گل و گیاهان مختلف طعم های مختلفی دارند.
تشخیص عسل باکیفیت به سختی و تنها از راه تست و آزمایش نمونه عسل در لابراتوار امکان پذیراست ولی روش هایی وجود دارد که مردم هم بتوانند تا حدودی عسل مرغوب را از سایر عسل ها تشخیص دهند و آنرا خریداری کنند که در ادامه آمده است:
*لازم است که عسل از برندها یا زنبورداری های معتبر خریداری شود.
*عسل را از افراد متفرقه و بدون هیچ نام یا لیبلی خریداری نشود.
*عسل باکیفیت عطر و بوی خوبی دارد که خریدار با بازکردن درب ظرف متوجه آن می شود.
منبع: آچار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب