پلاتس:

تحریم های آمریكا مقابل فولاد ایران بی اثر خواهد بود

تحریم های آمریكا مقابل فولاد ایران بی اثر خواهد بود آچار: منابع آگاه به پلاتس گفتند به سبب قیمت جذاب محصولات ایرانی برای خریداران در آسیا، تحریم های جدید آمریكا مقابل صادرات فولاد احیانا تاثیر چندانی نخواهد داشت.



به گزارش آچار به نقل از ایسنا، یك سوداگر به پلاتس اظهار داشت: تا زمانی كه محصولات فولادی قیمتهای جذابی دارند، انتظار نمی رود تحریمهای اخیر آمریكا روی تولیدكنندگان فولاد ایرانی تاثیر بزرگی داشته باشد. حتی در دوره تحریمهای قبلی، خریداران آسیایی از خرید محصولات ایرانی كنار نكشیدند و تصور نمی كنم تحریمهای جدید به خصوص باتوجه به ارزان شدن ریال ایران، تاثیر چندانی داشته باشد.

وی در ادامه اضافه كرد: فولادسازان ایرانی می توانند بسیار رقابت پذیر باشند با این وجود بعضی از هزینه ها مانند حمل بار افزایش پیدا كرده است.

اما بعضی از معامله گران هم عنوان كردند كه تحریمهای جدید ممكنست موثر باشد و موجب شود بعضی از مشتریان علاقه ای به خرید از ایران نداشته باشند.

طبق اعلام ایمیدرو، صادرات فولاد ایران در طول تحریمهای ثانویه مقابل كشور افزایش پیدا كرده است و عمده فولاد ایرانی در هر صورت در بازارهای خارجی و بوسیله معامله گران در نقاطی شامل دوبی معامله می شود.

منابع بازار اظهار كرده اند انتظار می رود چین به واردات بعضی از محصولات فولادی ایران بوسیله شركتهای چینی فعال در خاورمیانه ادامه دهد. از ژوئن كه چین واردات آهن قراضه را ممنوع كرد و در نتیجه قیمتهای داخلی افزایش پیدا كرد، خریداران چینی به میزان فزاینده ای تناژ ورقه های فولادی، اسلب و آهن خام ایرانی را خریداری نموده اند. آمار گمركی چین نشان داد كه این كشور حداقل ۴۰۰ هزار تن ورق و اسلب فولادی در فاصله ژانویه تا نوامبر ۲۰۱۹ از ایران وارد كرده است.

پس از بروز تنشهای ژئوپلیتیكی اخیر، دولت اندونزی از خریداران این كشور خواست از خرید ورق فولادی ایرانی اجتناب كنند. یك واردكننده اندونزیایی بزرگ به تنهایی حدود ۲۰۰ هزار تن در سال ورق ایرانی خریداری نموده بود. سایر خریداران بزرگ فولاد ایران تایلند، عمان و عراق هستند.

بر اساس گزارش پلاتس، تركیه هم از ایران واردات دارد اما بعنوان یكی از بزرگترین تولیدكنندگان میلگرد، عمده نیاز خودرا در بازار داخلی تامین می كند. طبق آمار موسسه آمار تركیه، این كشور در ۱۱ ماه نخست سال ۲۰۱۹ به میزان ۱۴۱ هزار و ۳۰۰ تن میلگرد از ایران وارد كرد كه در مقایسه با ۳۰ هزار و ۷۰۰ تن در مدت مشابه سال ۲۰۱۸ رشد شایان توجهی داشت كه عموما به سبب ارزانی قیمت میلگرد ایرانی بود. تركیه در كل سال ۲۰۱۸ تنها ۵۰ هزار و ۳۲۰ تن میلگرد از ایران وارد كرده بود.





منبع:

1398/10/25
20:08:52
5.0 از 5
4922
تگهای خبر: ارز , بازار , بی اثر , تحریم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار