طلا در بالای ۳۰۰۰ دلار جا خوش کرد
آچار: قیمت طلا در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی، باتوجه به انتظار سرمایه گذاران برای تصمیم فدرال رزرو آمریکا و ارزیابی چشم انداز اقتصادی این کشور در بحبوحه تعرفه ها و مشکلات تجاری، در نزدیکی بالاترین رکورد خود در هفته گذشته و بالای مرز 3000 دلار ثابت ماند.
به گزارش آچار به نقل از ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در ۳۰۰۲ دلار و ۲۸ سنت ثابت بود. این فلز ارزشمند، روز جمعه، به رکورد ۳۰۰۴ دلار و ۸۶ سنت صعود کرده بود. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آینده آمریکا، ۰.۲ درصد افزوده شد و به ۳۰۱۲ دلار رسید.
پیش بینی های اقتصادی جدید مقامات فدرال رزرو در هفته جاری، ملموس ترین شواهدی را ارائه خواهدنمود که نشان میدهد مقامات بانک مرکزی آمریکا، چگونه به تأثیر احتمالی سیاستهای دولت ترامپ که چشم انداز اقتصادی را تیره کرده است، نگاه می کنند.
طبق گزارش رویترز، پیش بینی کنندگان برجسته، با درنظر گرفتن تاثیر تعرفه های دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در بازارهای جهانی، انتظارات خودرا برای رشد امسال کاهش دادند، خطر رکود اقتصادی را زیاد کردند و تورم بالاتری را پیش بینی کردند.
انتظار می رود فدرال رزرو در آخر نشست سیاستی دو روزه در روز چهارشنبه، نرخ بهره معیار خودرا در محدوده ۴.۲۵ تا ۴.۵ درصد ثابت نگه دارد. در همین حال، ترامپ اظهار داشت که بامداد سه شنبه با ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه درباره ی پایان دادن به جنگ در اوکراین صحبت خواهدنمود.
طلای بدون بازده به عنوان پوششی در مقابل ریسک های سیاسی و تورم درنظر گرفته می شود و در محیطی با نرخ بهره پایین رشد می کند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد افزایش، به ۳۳ دلار و ۸۶ سنت رسید، هر اونس پلاتین با ۰.۴ درصد افزایش، به ۱۰۰۴ دلار و ۲۵ سنت رسید و هر اونس پالادیوم ۰.۵ درصد افزوده شد و به ۹۶۹ دلار و ۷۷ سنت رسید.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب