مدیرعامل شركت:
نیشکر هفت تپه به زودی وارد فاز واگذاری قطعی می شود
به گزارش آچار، خوزستان مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه اظهار داشت: قیمت گذاری شرکت تا چهارشنبه این هفته یا نهایتاً پایان این هفته اعلام و وارد فاز واگذاری قطعی می شویم؛در مراحل آخر این ماراتن هستیم و ابهامات رفع شده است.
علیرضا دورباشی زاده امروز ۱۹ آذرماه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال ۱۴۰۰ در جلسه ای با سران قوا قرار شد شرکت نیشکر هفت تپه بصورت پیمان مدیریت به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شود؛ بر طبق این مصوبه مقرر بود در سه ماه حسابرسی عملکرد و سپس حسابرسی ویژه و موضوع دیون و طلبکاران بررسی شود اما به دلیلهای مختلف همچون تغییر رئیس سازمان خصوصی سازی کشور، در یک سال و نیم اول پس از انتقال مالکیت، این کار طول کشید.
به گزارش آچار به نقل از ایسنا، وی با اعلان اینکه گرفتن اختیار از سهامداران برای برگزاری مجامع چند ماه تا یک سال طول کشید، اضافه کرد: درباب قیمت گذاری مکاتبات زیادی با سازمان خصوصی سازی انجام شد و کارشناسان رسمی دادگستری چند ماه حوزه های مختلف را قیمت گذاری کردند اما جاهایی نواقصی بود که این مساله به سبب این بود که به یکسری اسناد و مدارک دسترسی نداشتیم.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه افزود: در مرحله دوم باید حسابرسی ویژه عملکرد بخش خصوصی انجام می شد که از ابتدای امسال قرارداد با سازمان حسابرسی منعقد گردید و مقرر بود تا پایان مهرماه گزارش اولیه ارائه شود که این کار انجام و نقطه نظراتی داشتیم که اصلاح گردید.
دورباشی زاده بیان کرد: هر دو هفته یکبار جلسات منظمی با سازمان خصوصی سازی درباب واگذاری این شرکت انجام شد و کار به سر و سامان رسید اما باز هم رئیس سازمان خصوصی سازی تغییر نمود و به سبب توقف جلسات هماهنگی بابت خصوصی سازی، نگرانی در سیستم بابت واگذاری شرکت به وجود آمد.
وی اضافه کرد: بنا به درخواست ما روز گذشته، جلسه ای با حضور نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با رئیس سازمان خصوصی کشور داشتیم و ابهامات درباب عملکرد و هزینه کرد رفع شد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه عنوان کرد: زیان انباشته این شرکت مطرح می شود در صورتیکه بحث قیمتگذاری وجود دارد و باید همه بدهی و مطالبات را محاسبه نماییم که این زیان محاسبه نمی گردد. قسمتی از عدد مطرح شده نیز بابت سرمایه گذاری همچون تامین تجهیزات است که هزینه نیست و سرمایه گذاری است.
دورباشی زاده بیان کرد: قیمت گذاری شرکت تا چهارشنبه این هفته یا نهایتاً پایان این هفته اعلام و وارد فاز واگذاری قطعی می شویم. در مراحل آخر این ماراتن هستیم و ابهامات رفع شده است. دیدگاه سازمان خصوصی سازی درباب واگذاری شرکت مثبت است و بیش از سایر بخش ها برای واگذاری هفت تپه اصرار دارد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در سه سال اخیر در این شرکت عنوان کرد: طبقه بندی مشاغل، همسان سازی حقوق، به روزرسانی پرداخت حق بیمه، به روزرسانی حقوق پرسنل، ایجاد ساختار سازمانی و جانمایی پرسنل تعدادی از اقدامات در عرصه نیروی انسانی است.
دورباشی زاده عنوان کرد: این شرکت بالاتر از یک هزار و ۱۰۰ منزل سازمانی و ۹ مدرسه دولتی دارد که امورات این فضاها را خودمان انجام می دهیم.
وی با اشاره به تغییر کاربری ۵۱۰۰ هکتار از اراضی برای برداشت ماشینی عنوان کرد: ۸۵ درصد از مزارع برای آبیاری هیدروفلوم تغییر کاربری داده شده است تا مصرف آب بهینه باشد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه با اعلان اینکه در عرصه صنعت نیز نخستین کارخانه تولید شکر در ایران هستیم و با اورهال تجهیزات، برداشت و تولید شکر به انجام می رسد، اظهار داشت: سال ۱۴۰۰، ۲۳ هزار تن شکر، سال ۱۴۰۱، ۲۸ هزار تن و سال ۱۴۰۲، ۴۶ هزار تن شکر تولید شده است و امسال ۶۵ هزار تن شکر تولید می شود.
دورباشی زاده درباب حریق مزارع نیشکر عنوان کرد: بالاتر از ۳۰ درصد از مزارع این شرکت بصورت برداشت سبز به انجام می رسد که اگر تجهیزات برداشت سبز کامل تامین گردد، برداشت سبز بیشتر می شود و تعهد داریم هر سال درصد برداشت سبز را افزایش دهیم.
وی درباب استخدام نیروهای این شرکت عنوان کرد: در شرکت توسعه نیشکر استخدام برمبنای آزمون است. البته یکسری اولویت ها برای روستاهای اطراف شرکت و... وجود دارد. تمام نیروها بومی هستند که ۶ هزار نیرو داریم و نیروهای ما سه برابر سایر کشت و صنعت ها هستند.
دورباشی زاده بیان کرد: بخش های تولید الکل، خوراک دام، زغال، رب گوجه، بتن، آسفالت، گندم، کلزا، پرورش قارچ و ماهی نیز فعال می باشند که برخی محصولات با قیمت کمتر به پرسنل فروخته می شوند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب