با برگزاری حراج در استان تهران
۹۰۰ میلیارد تومان چای دبش به فروش رسید
به گزارش آچار، طبق جدید ترین آماری که مدیرعامل سازمان اموال تملیکی ارائه کرده بعد از حراج حضوری چای در این سازمان که بامداد امروز در استان تهران انجام شد در مجموع تا کنون بیشتر از ۷۰۰۰ تن چای دبش به ارزش ۹۰۰ میلیارد تومان به فروش رفته است.
به گزارش آچار به نقل از ایسنا، بر مبنای دستور دادستانی تهران از ۱۲ آبان سالجاری فرایند فروش چای دبش از راه مزایده ای الکترونیکی و فروش مذاکره ای در بالاترین قیمت شروع شده است. فروش چای دبش تا کنون در چهار استان هرمزگان، البرز، تهران و کرمانشاه برنامه ریزی شده که نخستین حراج روز ۱۲ آبان ۱۴۰۳ در استان هرمزگان کلید خورد. در استان تهران هم امروز مرحله نخست حراج انجام شد.
عبدالمجید اجتهادی ـ مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در حاشیه حراج حضوری چای اموال تملیکی در استان تهران اظهار داشت: محموله چایی که امروز به حراج رفت از محموله های شرکت چای دبش بود که از سال ۱۴۰۲ به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تحویل داده شد و این محموله ها شامل ۲۵ هزار تن چای و ۹۰۰ کانتینر قیر صادراتی بود.
وی ادامه داد: برخی از تجهیزات کارخانجات چای و ملزومات بسته بندی چای دبش هم در این مجموعه وجود دارد که تمام این کالاها بنا بر دستور قضایی بازجو شعبه رسیدگی کننده تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی شد و در همان محل هایی که بود همچون بندر شهید رجایی و فرودگاه پیام و میزان محدودی هم در استان کرمانشاه توسط سازمان قبض اموال شد.
اجتهادی با اشاره به اینکه این کالاها سریع الفساد بود اضافه کرد: به سبب این که تاریخ مصرف این کالاها رو به انقضا بود، به دستور مقام قضایی ابتدا این کالاها نمونه گیری شد و سپس توسط سازمان های غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، قابلیت مصرف آن بررسی و آزمایش شد.
وی تاکید کرد: به دستور مقام قضایی سخت ترین آزمون های استاندارد و بهداشت بر روی این محموله ها در تهران، هرمزگان و کرمانشاه انجام گرفت و برای آن بخش از محموله چای که قابلیت مصرف داشت و هیچ ابهام بهداشتی نداشت دستور فروش صادر شد.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اظهار داشت: به طور عمده روش فروش کالاها در سازمان، روش مزایده های الکترونیکی است و بخشی از محموله در مزایده های الکترونیک فروخته شد و با عنایت به این که خریداران این محموله عموم مردم نیستند بلکه شرکت ها و کارخانجات خاص هستند با هماهنگی مقام قضایی مقرر شد که در این حوزه حراج حضوری برگزار گردد و نخستین حراج حضوری هم در استان هرمزگان برگزار شد.
وی ادامه داد: دومین حراج حضوری در این حوزه در تهران برگزار شد و مجموعاً حدود ۷۰۰۰ تن محموله چای در حراج ها به فروش رفته و نزدیک به ۹۰۰ میلیارد تومان از فروش این محموله ها تا به امروز حاصل شده است.
اجتهادی در مورد فروش قیر هم بیان نمود: در یکی از مزایده ها محموله قیر به فروش رفته است اما به علت بعضی از ابهامات در این مزایده، هنوز این محموله تحویل خریدار نشده است و امکان تجدید این مزایده وجود دارد و در مورد سایر محموله ها هم باید از راه روش های مختلف فروشی که امکانپذیر است، شامل برگزاری مزایده و یا حراج اقدام نماییم و در مورد محموله هایی که تاریخ انقضای آنها نزدیک است با مجوز مقام مقضایی میتوان از راه مذاکره برای فروش آنها اقدام نمود.
منبع: a4f.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب