سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان عنوان كرد:

از 10 هزار تخلف صنفی تا اعتراض به نحوه پرداخت تسهیلات

از 10 هزار تخلف صنفی تا اعتراض به نحوه پرداخت تسهیلات به گزارش آچار، خوزستان سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهار داشت: به نحوه پرداخت تسهیلات از طرف بانکها معترض هستیم.



حمیدرضا فلاح در نشست خبری که امروز، ۴ بهمن ماه در اهواز برگزار شد، اظهار داشت: باتوجه به اثرگذاری حدود ۶۰ درصدی بخش صنعت بر اقتصاد استان، سیاست گذاری در زمینه صمت در خوزستان تاثیرات بسیاری را بر روی اقتصاد استان خواهد گذاشت.

به گزارش آچار به نقل از ایسنا، وی با اشاره به صدور جواز تاسیس واحدهای تولیدی در خوزستان اضافه کرد: از شروع امسال تا حالا حدود ۶۴۰ جواز تاسیس صادر گردیده است که بر طبق پیش بینی های انجام شده، این واحدها برای ۲۰ تا ۲۵ هزار نفر اشتغالزایی خواهند کرد.

فلاح افزود: از شروع امسال ۱۰۶ پروانه بهره برداری صادر گردیده است. این طرح ها با سرمایه گذاری حدود ۴ هزار میلیارد تومان برای ۴ هزار و ۴۰۰ نفر اشتغالزایی خواهند کرد. همین طور در زمینه معادن ۱۲ پروانه اکتشاف، ۸ فقره گواهی کشف و ۹ فقره پروانه بهره برداری صادر گردیده است.

تشکیل ۱۰ هزار پرونده تخلف صنفی در خوزستان

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان درباب بحث صادرات محصولات از استان اظهار داشت: در زمینه صادرات از شروع امسال تا حالا حدود ۶.۵ میلیارد دلار صادرات به وزن ۱۳.۵ میلیون تن انجام شده است. همین طور از شروع امسال تا حالا ۸.۸ میلیارد دلار واردات انجام شده است.

فلاح عنوان کرد: در زمینه بازرسی حدود ۱۹۵ هزار بازرسی در سطح استان داشته ایم که منجر به تشکیل ۱۰ هزار پرونده در محاکم قضایی شده و ۸ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان ارزش این تخلفات بوده است.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات اتاق اصناف افزود: تاثیرگذاری اتاق اصناف در بحث اقتصاد استان بسیار موثر است و امیدواریم مسیر سیاست گذاری در این عرصه به خوبی جلو برود.

افزایش ظرفیت صنایع موثر در سطح ملی از برنامه هاست

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با اشاره به این که چندین پروژه تحولی در دستور کار وزارت صمت و استان قرار دارد، اظهار داشت: احصا و پایش جوازهای تاسیس، نوسازی صنایع، راه اندازی معادن راکد، ایجاد سامانه های پاسخگویی الکترونیکی همچون با اهمیت ترین برنامه های محوری در دستور کار است.

فلاح افزود: در بحث افزایش تولید و ظرفیت واحدهای صنعتی و معدنی یکی از برنامه های مهم استان افزایش ظرفیت در زمینه صنایعی است که در سطح ملی موثر هستند.

وی اضافه کرد: صنایع فولاد، صنایع پتروشیمی، صنایع غذایی و شکر که در سطح ملی موثر هستند و ۱۸ تا ۵۰ درصد از ظرفیت های تولیدی آنها خالی است در برنامه افزایش ظرفیت تولید قرار دارند.

تلاش برای احیای ۱۰۰ واحد راکد تا پایان سال

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با اعلان اینکه راه اندازی واحدهای راکد یکی دیگر از اقداماتی است که مدنظر سازمان صمت استان است، اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد تا آخر سال ۱۰۰ واحد راکد به چرخه تولید بازگردد.

فلاح درباب بحث ایجاد واحدهای جدید تولیدی و صنعتی در استان خوزستان اشاره کرد: ۱۰۰ پروژه سرمایه گذاری با تأکید بر توازن سرمایه گذاری برنامه ریزی شده تا در استان اجرائی شوند. این طرح ها در امتداد تکمیل زنجیره های تولید و بمنظور ارتباط میان صنایع بزرگ و کوچک اجرائی خواهند شد.

وی درباب حوزه معادن استان اضافه کرد: تعیین تکلیف معادن راکد، راه اندازی معادن کوچک مقیاس و اکتشاف پهنه های جدید از با اهمیت ترین برنامه های سازمان صمت خوزستان برای معادن استان است. این برنامه ها در دستور کار قرار داده شده تا ظرفیت های جدید معدنی استان در اختیار سرمایه گذاران قرار بگیرد.

عدد پرداختی بانکهای خوزستان به بخش تولید؟

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با اشاره به این که در بحث تسهیلات تبصره ۱۸ تا حالا اعتباری به استان اختصاص داده نشده است، اظهار داشت: دراین زمینه تلاش خواهیم کرد سهم اعتباری ۴۰۰ میلیارد تومانی استان اختصاص و به واحدهایی که مشمول این تسهیلات می شوند پرداخت گردد.

فلاح درباب عملکرد بانکها در پرداخت تسهیلات عنوان کرد: از شروع امسال تا حالا بر طبق اعلام بانکها مبلغ بالایی تسهیلات از طرف بانکهای استان پرداخت شده است. ما به نحوه پرداخت تسهیلات از طرف بانکها معترض هستیم و این عدد اعلامی را نه تایید و نه رد می نماییم.

فلاح با اعلان اینکه مطالبه ما پرداخت تسهیلات از منابع استان از طرف بانکها است و این مساله را پیگیری خواهیم کرد، اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد با رفع موانع روند پرداخت تسهیلات از طرف بانکها به واحدهای صنعتی و تولیدی شتاب بگیرد.

بانک ها متناسب با منابع ورودی به استان تسهیلات بدهند

وی اضافه کرد: بانکها به اندازه منابعی که وارد استان می شود تسهیلات پرداخت کنند و پاسخگوی نیاز استان باشند.

سرپرست سازمان صمت خوزستان در بحث گاز فشار بسیار زیادی بر روی صنایع است. این مساله یک مشکل ملی است اما تلاش نموده ایم تا به کف تولید ضربه ای وارد نشود و این یک اقدام مهمست تا صنایع تعطیل نشوند.

فلاح افزود: از ۱۲.۵ میلیون متر مکعب مصرف صنایع در روز، حالا میزان مصرف به حدود ۸ میلیون متر مکعب رسیده است تا صنایع بتوانند با کمترین ظرفیت تولید کنند و حداقل تعطیل نشوند.

پیگیری توسعه خوشه های صنعتی

وی با تأکید بر اهمیت توسعه خوشه های صنعتی در استان اضافه کرد: در بحث خوشه های صنعتی بصورت ویژه ورود خواهیم کرد و تلاش می نماییم ارتباط میان صنایع بزرگ و کوچک و توسعه خوشه های صنعتی به بهترین شکل در استان محقق شود.

سرپرست سازمان صمت خوزستان با تأکید بر پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان و شتاب دهنده ها اظهار داشت: تفاهم نامه ای با بانک ملی و همکاری سازمان برنامه و بودجه استان منعقد شده که بر طبق آن مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات یارانه دار با نرخ سود ۱۴ درصد (به ازای هر واحد ۵ میلیارد تومان) در اختیار واحدهای دانش بنیان، نوپا و شتاب دهنده تعلق می گیرد.

این مقام مسئول افزود: این تسهیلات در قالب سرمایه در گردش و یا سرمایه ثابت به طرح های دارای تولیدات بر پایه دانش پرداخت می شود. یک سال فرصت است که این اعتبار جذب شود و امیدوار هستم این مساله که امتیاز بسیار خوبی برای واحدهای دانش بنیان است به بهترین شکل به واحدهای دانش بنیان استان تعلق بگیرد.





منبع:

1401/11/04
14:58:55
0.0 از 5
419
تگهای خبر: ارز , اشتغالزایی , اقتصاد , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار