قائم مقام وزارت صنعت اعلام كرد:

ممنوعیت واردات خودرو لغو نمی گردد

ممنوعیت واردات خودرو لغو نمی گردد به گزارش آچار قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) در امور بازرگانی با اشاره به مشكل آلودگی هوا از آمادگی برخی تولیدكنندگان برای تولید وسایل نقلیه برقی ظرف یك سال اطلاع داد و با تاكید بر اینكه سیاست ممنوعیت واردات خودرو تغییرپذیر نیست، اظهار داشت كه انتقال تكنولوژی تولید وسایل نقلیه برقی باید ابتدا با واردات تعداد اندكی خودرو های برقی به كشور صورت گیرد.


به گزارش آچار به نقل از ایسنا، حسین مدرس خیابانی در مراسم "هشتمین جشنواره پژوهش و فناوری در بخش صنعت، معدن و تجارت" با اشاره به اینكه تمام موانع توسعه كشور شناسایی شده و هم اكنون باید راهكارها عرضه شوند، اظهار نمود: با عنایت به سیاست های تجاری اخیر و ممنوعیت واردات بخش عمده كالاها، صنعت كشور نیازمند كار تحقیقاتی است.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به سخنان دبیر انجمن های تحقیق و توسعه كشور كه گفته بود آمادگی تولید خودرو های برقی در كشور وجود دارد، خاطرنشان كرد: بخش های پژوهشی كشور هم اكنون روی تولید خودرو های برقی كار می كنند، اما به نظر می آید لازم است شركت های خودروسازی، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و معاونت صنایع، با همكاری انجمن های تحقیق و توسعه كشور یك فعالیت جدی برای انتقال فناوری خودرو های برقی به كشور انجام دهند.
وی اضافه كرد: برخی انتقاد می كنند كه دولت می خواهد به بهانه خودرو های برقی واردات خودرو را از سر بگیرد، اما سیاست دولت در واردات خودرو تغییر ناپذیر است و هدف ما این است كه از صنایع داخلی خود حمایت نماییم، اما برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی برقی ضرورت ایجاد این خلاقیت و انتقال تكنولوژی و فناوری تولید خودرو های برقی انكارناپذیر است.
قائم مقام وزیر صمت با اشاره به اینكه انتقال تكنولوژی وسایل حمل و نقل برقی باید ابتدا با واردات تعداد اندكی خودروی برقی به كشور صورت گیرد، اظهار داشت: پیشتر تولیدكنندگانی اعلام نموده بودند كه می توانند ظرف یك سال موتورهایی تولید كنند كه با حجم ۲۵۰ سی سی قدرت شارژ ۱۵۰ كیلومتر را دارد.
مدرس خیابانی در انتها چاره رفع آلودگی هوا را حذف سوخت های آلوده كننده محیط زیست عنوان نمود و اضافه كرد: باید این اطمینان به مردم داده شود كه انتقال تكنولوژی و تولید خودروی برقی در اختیار ناوگان حمل و نقل عمومی قرار می گیرد و همه مردم از آن نفع می برند.
ادامه دارد


1398/09/25
20:27:03
5.0 از 5
5218
تگهای خبر: بازرگانی , تجارت , تكنولوژی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار