در بازار جهانی

طلا صعودی و دلار نزولی شد

طلا صعودی و دلار نزولی شد به گزارش آچار، قیمت طلا امروز (24 ژانویه) در بازار جهانی افزوده شد و در راه چهارمین افزایش هفتگی متوالی قرار گرفت، چونکه عدم اطمینان در مورد برنامه های تجاری دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، منجر به ضعف دلار شد و تقاضا برای این دارایی امن را افزایش داد.


به گزارش آچار به نقل از ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۲ درصد افزایش به ۲۷۶۰ دلار و ۴۰ سنت در هر اونس رسید و تا این هفته بالاتر از ۲ درصد افزایش پیدا کرد. معاملات آینده طلای آمریکا ۰.۱ درصد افزوده شد و به ۲۷۶۷ دلار و ۶۰ سنت رسید.
دلار آمریکا بعد از اظهارات ترامپ بر اساس کاهش فوری نرخ بهره در صورتیکه هیچ شفافیتی در مورد تعرفه ها وجود نداشت، در صورتیکه سرمایه گذاران منتظر اعلامیه های سیاستی بانکهای مرکزی جهانی بودند، روز پنجشنبه کم شد.
انتظار می رود بانک مرکزی ژاپن در آخر نشست دو روزه روز جمعه، نرخ بهره را افزایش دهد. تصمیمات نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا و بانک مرکزی اروپا به ترتیب برای چهارشنبه و پنجشنبه هفته آتی برنامه ریزی شده است.
عدم اطمینان در مورد برنامه های تجاری ترامپ غالب شد برای اینکه وی گفت که تعرفه های واردات از کانادا، مکزیک، چین و اتحادیه اروپا ممکنست در اول فوریه اعلام گردد. عدم شفافیت در مورد سیاستهای آینده سبب شده است که فعالان بازار به سوی دارایی های امن مانند طلا برای محافظت در مقابل نوسانات هجوم ببرند.
بر اساس گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۳۰.۴۷ دلار رسید، پالادیوم با ۰.۲ درصد افزایش به ۹۹۳ دلار و ۴۶ سنت رسید و پلاتین ۰.۴ درصد افزوده شد و به ۹۴۵ دلار و ۸۵ سنت رسید.



منبع:

1403/11/05
13:18:41
0.0 از 5
260
تگهای خبر: ارز , بازار , بانك , تعرفه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار

با سایت آچار، ابزار مورد نیاز خود را به راحتی پیدا کنید و از آخرین اخبار صنعت مطلع شوید. آچار، مرجع جامع ابزارآلات و اخبار صنعت