خودکفایی کشور در زمینه بیلت فولاد

خودکفایی کشور در زمینه بیلت فولاد آچار: با آغاز به کار فاز دوم خط تولید شمش فولاد آلیاژی یک شرکت دانش بنیان داخلی، ایران در زمینه تولید بیلت فولاد به خودکفایی رسید و به قول مدیر عامل این شرکت این خط تولید با تسهیلات ۱۰.۲ میلیارد تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی به بهره برداری رسید.


به گزارش آچار به نقل از ایسنا، فاز دوم خط تولید شمش فولاد آلیاژی یکی از شرکتهای دانش بنیان رونمایی گردید. این شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، این خط تولیدی را با اضافه کردن یک کوره القایی با ظرفیت ۱۵ تن راه ‎اندازی کرده است. ظرفیت تولیدی خط جدید این شرکت دانش بنیان تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن بیلِت آلیاژی فولاد است.
ایمان فیض عظیمی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: ما برای تکمیل این خط تولیدی جدید به کوره القایی نیاز داشتیم، بدین منظور بعد از جست وجو در بازار کشور متوجه شدیم که یک شرکت دانش بنیان ایرانی به فناوری تولید کوره های القایی دست یافته و آنها را روانه بازار کرده است. ما هم به این شرکت دانش بنیان سفارش خرید کوره القایی با ظرفیت ۱۵ تن را دادیم و در این حوزه صندوق نوآوری و شکوفایی با تسهیلات لیزینگ از هر دو شرکت خریدار و فروشنده حمایت کرد.
وی افزود: هزینه خریداری کوره القایی ۱۴ میلیارد تومان اعلام شده بود که صندوق نوآوری مبلغ ۱۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از هزینه مذکور را به صورت تسهیلات لیزینگ و با تنفس ۱۲ ماهه به ما اعطا کرد.
فیض عظیمی ضمن اشاره به خصوصیت بلیت فولادی، اظهار نمود: از ضایعاتی که به وسیله کوره القایی ذوب می شود، بیلِت فولادی تهیه می کنند و این بیلت مواد اولیه کارخانه های نورد و میلگرد و نبشی و تیرآهن خواهد بود و علاوه بر این مصارف صنعتی هم دارد. از جمله، این بیلت ها در تولید قطعات صنعتی کاربرد دارند. از طرفی این محصول در بازار آهن آلات بسیار پرطرفدار است.
به گفه وی، بیلت بعنوان یکی از محصولات میانی نورد فولاد، سطح مقطع دایره ای یا مربعی شکل دارد. مساحت سطح مقطع بیلت کمتر از ۲۳۰ سانتی متر مربع است و طول بیشتری نسبت به شمش دارد. بنابراین عمدتا برای تولید محصولات طویلی مانند میلگرد و مفتول از بیلت استفاده می شود.
مدیر عامل این شرکت اظهار نمود: این فرآیند تولید بیلت، دانش بنیان نیست و با دستگاه ذوب به سادگی میتوان آنرا انجام داد، اما نوع بیلتی که ما به تولید می رسانیم، از نوع فولاد آلیاژی است و از شمش های میکروبر تهیه می شود که درصد عناصر آن پایین است. وقتی درصد عناصر در آلیاژ پایین می آید، اضافه کردن آنها در فرایند ذوب به سختی صورت می گیرد و به دانش زیادی نیاز دارد. شرکت ما هم به واسطه دستیابی به این فناوری توانست عنوان دانش بنیانی را دریافت کند.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، فیض عظیمی با اشاره به اینکه ما در برنامه های پیش روی خود به دنبال افتتاح خط تولید بیلت استیل هستیم، تصریح کرد: ما کار خویش را با ظرفیت ۱۲ نیروی انسانی و ماهانه ۵۰ تن تولید آغاز کردیم و الان ۷۰ نفر نیرو در شرکت فعال می باشند و ظرفیت تولیدی ما هم به ماهانه هزار تن رسیده است که با نصب کوره جدید و راه اندازی فاز دوم ظرفیت ماهانه تولید ما به بیشتر از ۴ هزار تن خواهد رسید.
او همینطور تصریح کرد: درحال مذاکره برای دریافت چهار و نیم مگاوات برق هستیم که اگر این مقدار فراهم گردد، می توانیم ظرفیت تولیدی خویش را به بیشتر از ۷ هزار تن برسانیم.




منبع:

1402/04/11
08:17:06
0.0 از 5
375
تگهای خبر: بازار , تولید , خرید , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
آچار a4f.ir
a4f.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آچار محفوظ است

آچار

مرکز فروش ابزار