ساخت الماسه برای حفاری و برشكاری روی فلز
آچار: پژوهشگران یکی از شرکت های دانش بنیان با بهره گیری از روش نوین موفق به ساخت الماسه های تراشکاری برای کاربرد در براده برداری و برش کاری روی فلزات شدند.
به گزارش آچار به نقل از ایسنا، رضا رحیمی طاری، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با اعلان اینکه فعالیت رسمی این شرکت از سال ۷۵ در عرصه تولید انواع ابزارهای برشی کاربردی در صنایع مختلف شروع شد، اظهار داشت: تولیدات این کارخانه عبارت است از ابزارهای براده برداری از جنس تنگستن کارباید معروف به الماسه و هلدرهای کاربردی در زمینه تراشکاری، فرزکاری، سوراخ کاری و ابزار برشی ماشین های حفاری TBM و EPB ابزارهای حفاری نفت و معدن و قطعات سایشی و ابزار مخصوص.
وی درباره روند تولید الماسه ها اظهار داشت: این محصول با روش متالوژی پودر ایجاد می شود که این روش در ایران، یک روش نو برای ساخت اینگونه ابزارها شمرده می شود. ابتدا مواد خام بعد از کنترل وارد کارگاه اسپری درایر شده و در آنجا طی یک سیکل برنامه ریزی شده به انواع گرانول تبدیل می شود.
رحیمی اشاره کرد: برای آنکه بتوانیم در عملیات تراشکاری و برش درست عمل نماییم، لازم است که ابزار برشی مناسبی را انتخاب نماییم. یکی از عوامل مهم در عمر ابزارهای برشی، جنس خود ابزار است؛ چونکه الماس تراشکاری سخت ترین ماده شناخته شده در جهان است. این الماس ها ابزارهایی قابل تعویض هستند که برای براده برداری و برش کاری روی فلزات استفاده می شود. خاصیت های خاص و مفید الماس تضمین حصول اندازه های یکنواخت قطعات، برش دقیق و صافی سطح برش است.
برمبنای اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، بگفته مجری طرح سختی بالا، مقاومت به سایش، قابلیت هدایت حرارتی، استواری فشاری بالا، انبساط حرارتی ناچیز، شباهت ابعادی در براده برداری و صافی سطح بالا از مزایای این محصول است.
منبع: a4f.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب